Ledig stilling: Vi søker Soussjef og Kokk til vårt team -

Intervju av jobbsøker

Ser du etter jobb nær Gardermoen? Kanskje dette er jobben for deg?

Vi søker Soussjef og Kokk til vårt team

Vi søker Soussjef og Kokk til vårt team

Arbeidsgiver:  Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
Arbeidssted
  • Museumsvegen 26, 2060 Gardermoen, Norge, 2060, Gardermoen
Søknadsfrist:  26.03.2025
Ansettelsestype:  Fast
Arbeidstid:  Heltid
Beskrivelse:  

Vi ønsker å styrke vårt team og ser etter en kokk og en soussjef fra 1. mai 2025.

Vi søker positive og engasjerte personer som liker å jobbe i et dynamisk miljø, er effektive og godt organiserte. Vi foretrekker kandidater med erfaring som kokk, spesielt innen banketter, konferansemiddager og à la carte-retter.

Kokk

Arbeidstid:

  • Hovedsakelig 15:30 - 23:30, arbeid etter vaktplan, også i helger.

Arbeidsoppgaver:

  • Forberedelse og tilberedning av retter på høyeste nivå i henhold til meny og konsept

  • Daglig mise en place for lunsj, à la carte-retter og snacks

  • Sikre renslighet i henhold til gjeldende prosedyrer

  • Mottak og kontroll av leveranser

  • Opprettholde orden på kjøkkenet og i lageret

  • Overholde HACCP-regler, renholdsprosedyrer, sikkerhetsrutiner, avfallssortering og matsvinnreduksjon

  • Samarbeide for å sikre høy gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet i avdelingen

  • Andre oppgaver relatert til kjøkkenarbeid

Kvalifikasjoner:

  • Kunnskap i norsk eller engelsk

  • Fagbrev som kokk eller minimum 5 års erfaring som kokk

  • Gode referanser

  • Lidenskap for matlaging

  • Evne til å jobbe både selvstendig og i team

  • Gode samarbeidsevner og kommunikasjonsevner

  • God kunnskap om HACCP / IK-mat-systemet

Soussjef

Arbeidstid:

  • Arbeid etter vaktplan, også i helger.

Arbeidsoppgaver:

  • Lede og veilede kjøkkenpersonalet

  • Medansvar for lagerkontroll, innkjøp og varetelling

  • Sikre høy kvalitet på produksjon og service

  • Sørge for at maten leveres i henhold til bedriftens standarder

  • Kreativ utvikling og planlegging av menyer og matkonsepter i samarbeid med kjøkkensjefen

  • Overholde HACCP-regler og interne kvalitetskontroller

  • Være stedfortreder for kjøkkensjefen ved behov

Kvalifikasjoner:

  • Minimum 8 års dokumentert erfaring i en lignende stilling

  • Fagbrev som kokk

  • Gode referanser

  • Flytende norsk eller engelsk, muntlig og skriftlig

  • Svært gode kommunikasjonsevner – både med gjester og kollegaer

  • God kunnskap om norske HACCP-regler, både teoretisk og praktisk

  • Solid forståelse av kjøkkendrift og gastronomiske prosesser

  • Fleksibilitet, evne til problemløsning og stor grad av nøyaktighet

  • Selvstendighet og evne til å ta beslutninger

  • Evne til å bygge et sterkt team og skape et positivt arbeidsmiljø

  • Førerkort og evne til å kjøre bil – en fordel

Vi ser etter en person med erfaring i ledelse av kjøkkenteam og planlegging av kjøkkendrift.

 

Søknadsfrist: 26. mars – søknader vurderes fortløpende, så ikke vent med å sende inn din søknad.

 

Hvis denne stillingen er noe for deg, send oss din CV.

Vennligst send CV-en din sammen med en søknad som inkluderer informasjon om hvilken stilling du søker på.

 

Har du spørsmål, kan du kontakte Kjøkkensjef Rafal Kwidzinski på e-post: rafal.kwidzinski@parkinn.com.

 

Vi ser frem til å høre fra deg og vil kontakte aktuelle kandidater fortløpende.